Buffet inn de Molenberg

 

Koude gerechten

  • Een salade van rundvlees gedecoreerd met gevulde eieren en tomaten gevuld met een vleesmousse
  • Rijk gevulde pastasalade met fijne gegrilde groenten en een tomatendressing.
  • Waldorf salade met verse appel, selderij, mandarijn en walnoten met een verrassende dressing.
  • Luxe salade van geplukte sla soorten, rijk gegarneerd met spekjes, crouton, gebakken uitjes, noten en een frisse vinaigrette.
  • Een plateau van gebraden limousine rosbief, geserveerd met een zachte mosterdsaus
  • Gerookte Ardennerham, geserveerd met een variatie van meloen
  • Een plateau belegd met een salade van krab, gegarneerd met gerookte zalmfilet, gerookte palingfilet, gerookte forelfilet en Hollandse garnalen, geserveerd met een romige cocktailsaus.
  • Fromage: een assortiment kazen met oa.: Franse roombrie, rambol noix (noot), Bleu d’Auvergne en kernhem. Het plateau wordt verrijkt met een huisgemaakte paté in een passende seizoen smaak, geserveerd met een uien confituren.

 

Warme gerechten

  • Boeuf Bourguignon: mager rundvlees gestoofd in rode wijn, met champignons, spek en ui.
  • Varkenshaas Brabançonne: gebraden varkenshaas in een mosterd saus.
  • Veldhovense aardappeltjes,: aardappel schijfjes, room, ui, look en ei gegratineerd met kaas.
  • Rijst fleur: gekookte rijst met een fris groenten garnituur.

Supplementen: 
Mooie mand met luxe ambachtelijke broodsoorten, stokbrood en kruidenboter.