×

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /customers/4/0/5/inndemolenberg.nl/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (regel 3473 van /customers/4/0/5/inndemolenberg.nl/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /customers/4/0/5/inndemolenberg.nl/httpd.www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Buffet De Adriaan

Koude gerechten

  • Caprese van pomodori tomaten met mozzarella, olijven, pijnboompitten, olijfolie en een balsamico dressing.
  • Een rijk gevulde pasta salade met kip, verse groenten, olijf en een zachte pesto saus.
  • Een plateau met diverse gedroogde zuid Europese worstsoorten waaronder, Spianata romana, scudetto, catiatore, parmasalie en chorizo.
  • Een combinatie van div. tapas waaronder,gemarineerde olijven, met roomkaas gevulde pepedew, pincho alioli en gevulde paddestoelen.
  • Vitello tonata, kalfsfricandeau geserveerd met een kruidige tonijnmayonaise
  • Gedroogde Italiaanse parmaham geserveerd met een salade van verse meloen.
  • Carpatio van ossenhaas met alfalfa, pijnboompitten, dressing en parmezaanse kaas (gepresenteerd op kleine bordjes)
  • Mini cocktail van gemarineerde garnalen op een bedje van gemengde sla soorten en een zachte kerrie mayonaise
  • Een combinatie plateau met Symfonie salade (krab&garnalen), gegarneerd met gerookte forelfilet, pikant gerookte makreelfilet, gekookte mosselen. Geserveerd met een zachte sherry saus.

 

Warme gerechten

  • Vetapa, gemengde vis soorten in een romige kreeftensaus met cashewnoten en garnalen.
  • Kipoesters a la osso bucco, gegrilde kippendij in groenten tomaten saus met wittewijn en een vleugje knoflook.
  • Veau dyonaisse, gebraden kalfreepjes in een zachte mosterdsaus met een garnituur van champignons, ui en room
  • Wilde-witte rijst met fris groenten garnituur

 

Supplement:
Ciabata & bruin/wit stokbrood en kruidenboter & tapanade